0723.431.147
[ Back ] [ Adauga pagina la favorite ]
 

Oto Putere Masculina
Detalii produs:
Tableta energetica Putere Masculina este produsa din materii prime  pur naturale si utilizand cele mai recente tehnologii de extractie nanometrica pentru animale si plante.Materiile prime sunt puternic rafinate si concentrate pentru a obtine un praf cat mai fin. Substanta este absorbita extrem de repede de organizm cu efecte vizibile.Produsul nu contine deloc citrat de sidenafil (cunoscut ca viagra),nicio componenta interzisa international ,cum ar fi narcotice,stimulente sau anestezice se administreaza o data la 3 zile.Substanta va ramane in organizm timp de 36-72 ore.Este indicata in principal pentru barbatii care si-au pierdut apetitul,cu penis mic,disfunctie a erectiei si ejaculare prematura.Produsul nu este toxic,iar folosirea sa nu va produce nicio reactie adversa si nici nu va crea dependenta.

Cu 30 min. inaintea contactului sexual mestecati o tableta si inghiti-o cu apa,are un gust usor dulceag si este absorbita foarte repede.Penisul va fi tumescent,marit si puternic in erectie.

Produsul are efecte vizibile la orice stimul sexual si nu va da gres.Utilizarea sa nu este afectata de boli ale inimii,hipertensiune sau diabet.ESTE INTERZISA ASOCIEREA PRODUSULUI CU CONSUMUL DE ALCOOL.

Pret:
0lei (tva inclus)
Disponibilitate:  La comanda
Cod produs: 000408
Cantitate:
Pachetul include
4 tablete.
Oferta a fost vizionata de (8844) ori

Alte produse din aceeasi categorie:

Cos


Nu exista produse in cos

Login client

User

Parola


Amintire parola
Inregistrare

Bannere 2

Newsletter


   Aboneaza-te la newsletter si poti primi saptaminal pe mail toate promotiile aflate in curs, produsele nou intrate in magazin si multe altele.

Producatori